Óvoda

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Kassai Magyar Református Óvoda megnyitásához megkaptuk a Szlovák Köztársaság Oktatási Minisztériumának engedélyét. Történelmi pillanathoz érkeztünk, újra van református oktatási intézmény Kassán. Dr. Szabó Lajos írja a Kassai Kálvinista Krónikában:  

“Kassa városában 1873 július 27-én megszűnik a 4 osztályú református iskola. A 229 év minden vihara között ékesen élő, drága iskola méltatlan körülmények között befejezi működösét.”  

Istennek adunk hálát, hogy 147 év után újra református oktatási intézményt nyithatunk. A Tajovsky u. 10-es szám alatti református óvoda megnyitja kapuit, ahová szeretettel várjuk a gyermekeket. 

 Augusztusban minden kedden és csütörtökön nyitott órát tartunk az óvoda épületében. Kedden 11.00-12.00 között, csütörtökön 16.00-17.00 között szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt, nagyszülőt. Ebben az időpontban megtekinthetik az óvoda épületét és a megbízott igazgatónő, ill. az egyházközség elnöksége tájékoztatást nyújt az óvodát érintő legfontosabb információkról. Kérem a testvéreket, hogy imádkozzanak gyülekezetünk óvodájáért.  

Jelentkezési ív: